Kövess minket!
  
     

Adósságrendező hitel – közelebbről

Adósságrendező hitel – közelebbről
2014, április 2.

Ha nem vagyunk jó anyagi helyzetben, jó hír lehet, hogy jelenlegi hitelünket kiválthatjuk adósságrendező hitellel, és így kedvezőbb hitelkonstrukciók mellett törleszthetünk, például, ha olcsóbb havi törlesztő részletet szeretnénk. A kiváltás lehetséges Forint és deviza alapon is, bár a Forint drágább mégis előnyösebb, mert nincs árfolyamkockázat.

Viszont csakis akkor folyamodjon adósságrendező hitelhez, ha nincs más kiút, mert ehhez a hitelformához minden esetben szükséges egy a feltételeknek megfelelő ingatlan. Amennyiben erre az ingatlanra korábban már jelzáloghitelt vett fel, akkor nem biztos, hogy megéri átütemezni a meglevő hitelét.

Az adósságrendező hitel tehát jelzálog alapon működik, minden meglevő hitelét egy jelzáloghitelbe tömörítik, viszont ez azt eredményezheti, hogy drágább lesz maga a hitel, de a havonta fizetendő költségek idővel csökkennek.

Deviza alapú hitel kiváltása előtt érdeklődjünk a bankunknál az egyéb lehetőségek felől, és ha nem kapunk megfelelő ajánlatot terheink könnyítésére, akkor is csak abban az esetben folyamodjunk adósságrendező hitelhez, ha kedvezőbb havi törlesztést biztosítanak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyebhitel2
Ha hiányzik valami, ami teljessé tenné az életét

A tömegközlekedés praktikus, néha kiváló szociális tanulmányozásokra, és legtöbbször elkerülhetetlen a használata, de sokszor megfogalmazódik az ember fejében az ellenérv....

Close