Kövess minket!
  
     

Bárlistásoknak kölcsön? Igen!

Bárlistásoknak kölcsön? Igen!
2014, április 2.

Bárlistásként kölcsönhöz jutni elég nehéz feladat. Ha felkerült a listára, annak oka, hogy megszegte a bankjával kötött szerződésének a feltételeit és ezt nem rendezte kilencven napon belül, ezután aktív bárlistásként szerepel a rendszerben. Miután kifizette tartozását, akkor passzív státuszba kerül, és ebben a formában még öt évig nyilván lesz tartva. A bankok nem szívesen adnak bárlistásoknak kölcsönt, a kétes hitelmúltjuk miatt, azonban van erre lehetőség, hiszen nem mindenki egyformán súlyos okból került a listára.

Amennyiben fent van az adóslistán és lakáshitelt szeretne felvenni, aktív tagként nagyon szigorú feltételekkel kell szembe néznie. Biztosítékként megfelelő ingatlanfedezettel kell rendelkeznie, továbbá rendszeres jövedelemmel, amely magasabb, mint a minimálbér, valamint ezen felül még elegendő önerővel is, vagyis a megvásárolni kívánt lakás értékének a felével kell rendelkeznie. A kölcsön értéke lakóhelyétől függően az ingatlan értékének harminc és hatvan százaléka közötti összeg. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor valószínűleg egyik bank sem fogja kedvező elbírálásban részesíteni.

 A bárlistásoknak nyújtott kölcsön részleteiről tájékozódjon a pénzintézeteknél!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Businesspeople on meeting
Amire csak akarja!

Szeretne tengerparton feküdni a forró, fehér homokban, miközben a hullámok lustán érintik meg a bőrét? Esetleg egy nagy horgásztó közelében...

Close