Kövess minket!
  
     

Néhány szó a jövedelemigazolásról

Néhány szó a jövedelemigazolásról
2014, április 2.

Ha anélkül szeretnénk hitelt igényelni, hogy jövedelemigazolást nyújtunk be a banknak, akkor a helyzetünk nem egyszerű, de megoldható. Mivel a hitelintézeteknek is érdekében áll, hogy a folyósított összeget vissza tudjuk fizetni, így szükség van valamiféle biztosítékra a bank felé. Ez lehet egy ingatlan és előfordulhat, hogy adóstársra is szükség lesz az elegendő fedezet biztosításához.

Ha nincs ingatlanunk, ami fedezetként szolgálna, akkor fizetésünket ajánlatos a munkáltatótól a kiválasztott banknál nyitott saját folyószámlára utaltatni, mert így a bank valószínűleg nem kér majd igazolást a munkahelyünktől, hiszen átlátja pénzügyi helyzetünket.

Ezek után már érdeklődhetünk a banknál, hogy lehetőséges-e a hitel jövedelemigazolás nélkül, és valószínűleg, ha a felvenni kívánt összeg nem túl magas és a fizetésünk is elegendő, akkor kedvezően bírálják el kérelmünket. Ezen felül személyes adataink megadására lesz még szükség, hogy adataink semmilyen formában ne szerepeljenek a bankok adóslistáján.

Ha nincs bejelentett állása, akkor mindenképp szüksége lesz valamilyen fedezetre, ha jövedelemigazolás nélkül kíván hitelt felvenni.

A gyorskölcsönök a legelterjedtebbek ebben a helyzetben, elbírálásuk is sokkal gyorsabb és rugalmasabb, mint a személyi kölcsönöknek. A gyorskölcsönök fedezetéül általában gépjárművünk szolgál.

Hitel jövedelemigazolás nélkül, adóstárssal vagy fedezettel megoldható.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
jelzalogkolcson1
Adósságrendező hitel – közelebbről

Ha nem vagyunk jó anyagi helyzetben, jó hír lehet, hogy jelenlegi hitelünket kiválthatjuk adósságrendező hitellel, és így kedvezőbb hitelkonstrukciók mellett...

Close